Lichaamsbehandeling: Bioslimming

Wederom verkozen tot de beste afslankende wrap!! Jaarlijks awardwinnaar vanaf 2015!

Bioslimming is de revolutionaire lichaamsbehandeling. Deze bodywrap geeft zichtbaar en langdurig resultaat vanaf de eerste behandeling. Bioslimming onderscheidt zich van de traditionele bodywraps door het gebruik van natuurlijke ingrediënten (zonder Parabenen), de eenvoudige behandelingsmethode en de uitstekende resultaten. 
Daarnaast heeft het een uitstekende hydraterende en huidverstevigende werking. 
Bioslimming vermindert aanzienlijk cellulitis, stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën. Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide thermale componenten (koud & warm) in de combinatie met verschillende plantenextracten, hoge cafeïne concentraties, essentiële oliën en algen extracten. De behandeling wordt gecombineerd met (cupping) bindweefselmassage.
De revolutie in Body wraps Bioslimming Body Wrap zorgt voor aanzienlijke vermindering van cellulitis (47%) en lipolyse (vetverbranding) in de tweede huidlaag. In tegenstelling tot traditionele bodywraps wordener geen wikkels gebruikt. Dat maakt de Bioslimming behandeling aangenaam voor u. 
De bindweefselmassage waarmee de gels worden aangebracht vermindert cellulitis, breekt vetten af en stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen te verwijderen. De resultaten zijn direct en langdurig zichtbaar. Gericht op cellulitis en vetophopingen. Het unieke van Bioslimming is het gebruik van actieve ingrediënten ‘thermo agents’.
Het samenwerken van kou en warmte stimuleren het onttrekken van vocht in de haarvaten en de absorptie van vetzuren. Dit zorgt ervoor dat de ”sinaasappelhuid“ verdwijnt. 
98% van de vrouwen zagen enorme vermindering van de cellulitis in slechts 2 weken. 100% van de vrouwen hebben centimeters verloren bij hun taille en buik na de eerste behandeling.

Foto's / bioslimming voorna

De resultaten

Vermindering van cellulitis & centimeters 
Versnelt gewichtverlies 
Veroorzaakt lipolyse en vetverbranding in de tweede huidlaag
Elimineert afvalstoffen 
Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en striae 
Voorkomt rode en blauwe spider naevies 
Vermindert gevoel van zware benen
Verbetert bloedcirculatie en vetverbranding
 PRIJS: tijdelijke introductieprijs (1e behandeling ter kennismaking) en kuurprijs (minimaal 4 behandelingen): € 85,00
Losse behandeling: € 99,00

© 2021 Natural Beauty Dierdonk. All Rights Reserved. Hosting door weCare Media