Microneedling

Microneedling is een micro-chirurgische needling behandeling. Dit is een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastine vezels. Dit resulteert in een gladdere, jongere, strakkere, stevigere en gezondere huid.

Microneedling resulteert in een duidelijke verbetering van de huidtextuur bij:

Lijnen en rimpels
Verlies van elasticiteit
Huidveroudering en zonbeschadigde huid
Pigmentvlekken en hyperpigmentatie
Vale, bleke, rokershuid
Grove poriën en een vette huid
Littekens en acnelittekens

Wetenschappelijke studies toonden bovendien aan dat bij normaal gebruik, slechts 0,3 % van de actieve bestanddelen uit cosmetica in de huid dringen. Microneedling verhoogt de infiltratie maar liefst 200 keer.

Is uw interesse gewekt, maak dan, geheel vrijblijvend, een afspraak zodat ik u persoonlijk verder kan informeren over de behandelmogelijkheden!

PRIJS: € 100,00

Ik ben in het bezit van een door ANBOS erkende acne-specialisatie. Dit betekent dat acne-behandelingen (of het behandelen van littekens als gevolg van acne) in vrijwel alle gevallen worden vergoed door uw aanvullende ziektekostenverzekering. Informeer hiernaar bij uw verzekering!

Foto's / Dermaroller

Tijdens microneedling worden, met chirurgisch stalen kleine naaldjes tussen de 0,5 en 1,5 mm lengte, microkanaaltjes in de huid gecreëerd. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid (dermis). De huid zal hierop direct reageren want wil uiteraard herstellen. Een enorme activiteit aan celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastine vezels is het gevolg. Bijkomend voordeel is dat de huid, door de gemaakte kanaaltjes, maar liefst 200 x beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen. De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na 6 – 8 weken op zijn top zijn. De Collageen Inductie Therapie (CIT) die met microneedling wordt gegeven, biedt een duidelijke meerwaarde wat betreft huidverbetering.

Onmiddellijk na de microneedling therapie, zal de huid er rood uitzien en warm en gespannen aanvoelen, maar niet onaangenaam. De roodheid zal hooguit enige dagen aanhouden. Een goede sunprotector (minimaal SPF 30) is noodzakelijk om de huid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon. Ik kan u hierover adviseren. De dagen na de behandeling kan uw huid wat droger aanvoelen dan normaal en een beetje schilferen. Gebruik in dat geval wat vaker een hydraterende crème of een hyaluron serum.

Micro Needling wil zeggen: zonder grote druk, fijne microkanaaltjes en microwondjes veroorzaken, zonder het stratum corneum te schaden en op deze manier een natuurlijk herstelproces in gang zetten. 

© 2021 Natural Beauty Dierdonk. All Rights Reserved. Hosting door weCare Media