Microneedling

Microneedling, ook wel bekend als DermarollerTherapie, is een micro-chirurgische needling behandeling. Dit is een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastine vezels. Dit resulteert in een gladdere, jongere, strakkere, stevigere en gezondere huid.

Microneedling resulteert in een duidelijke verbetering van de huidtextuur bij:

Acné-littekens en atrofie littekens
Verouderde en zonbeschadigde huid
Rimpels en lijntjes in aangezicht en decolleté
Striae en striemen
Grove poriën
Brandwonden

Wetenschappelijke studies toonden bovendien aan dat bij normaal gebruik, slechts 0,3 % van de actieve bestanddelen uit cosmetica in de huid dringen. Microneedling verhoogt de infiltratie maar liefst 200 keer.

Is uw interesse gewekt, maak dan, geheel vrijblijvend, een afspraak zodat ik u persoonlijk verder kan informeren over de behandelmogelijkheden!

PRIJS: Microneedling met de dermapen: € 100,00

Ik ben in het bezit van een door ANBOS erkende acne-specialisatie. Dit betekent dat acne-behandelingen (of het behandelen van littekens als gevolg van acne) in vrijwel alle gevallen worden vergoed door uw ziektekostenverzekering. Informeer hiernaar bij uw verzekering!

Foto's / Dermaroller

DermarollerTM Therapie is een revolutionaire behandeling op basis van micro-chirurgische needling.

De medische DermarollerTM bevat 192 microscopisch kleine naaldjes tussen de 1 en 1,5 mm lengte, die over de huid gerold worden. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid (dermis). De huid zal hierop direct reageren want wil uiteraard herstellen. Een enorme activiteit aan celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastine vezels is het gevolg. Bijkomend voordeel is dat de huid, door de gemaakte kanaaltjes, maar liefst 200 x beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen. De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na 6 – 8 weken op zijn top zijn. De Collageen Inductie Therapie (CIT) die met de Dermaroller wordt gegeven biedt een duidelijke meerwaarde wat betreft huidverbetering. De resultaten overtreffen o.a. laserbehandelingen en microdermabrasie.

Onmiddellijk na de DermarollerTM Therapie zal de huid er rood uitzien en warm en gespannen aanvoelen, maar niet onaangenaam. De roodheid zal hooguit enige dagen aanhouden. Een goede sunprotector (minimaal SPF 30) is noodzakelijk om de huid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon. Ik kan u hierover adviseren. De dagen na de behandeling kan uw huid wat droger aanvoelen dan normaal en een beetje schilferen. Gebruik in dat geval wat vaker een hydraterende crème

Micro Needling wil zeggen: zonder grote druk, fijne microkanaaltjes en microwondjes veroorzaken, zonder het stratum corneum te schaden en op deze manier een natuurlijk herstelproces in te zetten. 

Home Dermaroller

Om het effect van de DermarollerTM Therapie te vergroten is er de Home Care Dermaroller. Deze bevat 192 naaldjes maar met een korte lengte (0,18 mm). Door de homeroller in combinatie met uw huidverzorgingsproducten te gebruiken, worden de werkbare stoffen maar liefst 200 x meer opgenomen! De micronaalden van de homeroller bereiken de opperhuid (epidermis) maar niet de huidzenuw in de lederhuid (dermis) waardoor de behandeling absoluut pijnloos is.

© 2021 Natural Beauty Dierdonk. All Rights Reserved. Hosting door weCare Media