Producten

Sans Soucis: de natuur als leverancier

Foto's / Producten foto
Ik werk in mijn praktijk voornamelijk met het merk Sans Soucis, opgericht in 1939. De beauty producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Baden-Baden Duitsland. Sans Soucis is dé bron van natuurlijke schoonheid en gelooft dat een gehydrateerde huid een mooie huid is. De innovatieve huidverzorging is gebaseerd op een uniek ingrediënt: thermaal bronwater uit eigen bron, vol mineralen en sporenelementen. Tevens bevatten de producten hoogwaardige werkstoffen die een weldaad zijn voor de huid. Met optimale huidtolerantie zodat de huid haar mooie, stralende en jeugdige uitstraling behoudt.

Sans Soucis gelooft niet in wonderen, maar vertrouwt op de wetenschap om de werking van al zijn producten te bewijzen. De producten zijn gebaseerd op de unieke drievoudige werking:

Natuurlijke ingrediënten Zuiverheid bij uitstek: 87 % puur natuurlijke ingrediënten zijn de basis voor de hoge huidtolerantie en de hoge kwaliteit van Sans Soucis.

Mineraalrijk thermaal water Sans Soucis heeft het exclusieve gebruik van Europa’s rijkste natuurlijke bron in Baden-Baden en verwerkt dit heilzame thermale bronwater (en sinds 2014 ook algenrijk zeewater) in al zijn producten. In Baden Baden staat tevens het eigen laboratorium van Sans Soucis.

Zacht voor de huid Sans Soucis producten zijn vrij van stoffen die de huid kunnen schaden. Zo kiest Sans Soucis er bewust voor formules te ontwikkelen zonder parabenen en minerale oliën. Daardoor zijn de producten geschikt voor alle huidtypes. Sans Soucis producten zijn dermatologisch goedgekeurd en dierproefvrij. Sans Soucis heeft een internationale reputatie door spraakmakende innovaties. Zo was Sans Soucis het eerste merk dat de stof collageen toepaste in zijn receptuur en daarmee geweldig opzien baarde. Ook het Deep Moist Depot zorgde enige tijd later voor de nodige opschudding.

De Sans Soucis producten worden na de strengste controles door de kwaliteitsdienst verzegeld. Hierdoor is men altijd verzekerd van een fris en betrouwbaar product. 


Biodroga MD: de medisch dermatologische probleemoplosser


Biodroga MD is een medisch dermatologisch huidverbeteringsmerk dat werkt met ingrediënten die in de medische sector erkend zijn (zoals retinol, vitamines, peptides, hyaluronzuur). Dat wil zeggen dat de werking van de producten wetenschappelijk onderbouwd en bewezen zijn, het zijn ware probleemoplossers zonder medisch voorschrift. Denk aan acne, hyperpigmentatie, Rosacea, UV-schade en huidveroudering. Deze problemen pak ik aan met een gevarieerd aanbod van behandelmethodes als micro-needling, specifieke AHA peelingen en BHA peelingen. Daarnaast heeft Biodroga MD een uitgebreid aanbod aan producten op basis van peptides, Derma Membraan Complex (DMC), ingekapseld retinol, gestabiliseerd vitamine C en laag- en hoogmoleculair hyaluronzuur. Verder hebben de producten een optimale huidtolerantie omdat ze vrij zijn van chemisch toegevoegde componenten (minerale olien, parabenen, PEG’s, siliconen).  
 

Overige Merken


Naast de hoofdmerken Sans Soucis en Biodroga MD maak ik in mijn praktijk ook gebruik van de merken Make-up Factory, Dermaroller, Bioslimming bodywrap en Courtin tea tree oil.

© 2021 Natural Beauty Dierdonk. All Rights Reserved. Hosting door weCare Media