Weetjes

KENNISMAKING MET NATURAL BEAUTY DIERDONK

Bij iedere eerste complete gezichtsbehandeling ontvangt u een uitgebreide huiddiagnose en een heerlijke decolletépakking cadeau.


CADEAUBON

Leuk om te geven én om te krijgen: een cadeaubon van Natural Beauty Dierdonk.
In te leveren voor een ontspannen en huidverbeterende behandeling of voor een heerlijk product uit het complete assortiment van mijn praktijk.
De cadeaubonnen worden door mij feestelijk verpakt, met bijpassende proefjes.


Ook leuk om te geven is een mooi verzorgingsproduct. Wat dacht u van een heerlijk serum of een goede oogcrème? Ook deze cadeautjes worden in stijl verpakt!


SANS SOUCIS en BIODROGA MD

Sans Soucis heeft altijd leuke aanbiedingen, dat varieert van een gratis product bij aankoop van een creme tot een extra ampul of pakking in de behandeling. Vraag gerust naar de actuele aanbiedingen. Voor alle aanbiedingen geldt, zolang de voorraad strekt.

WIST JE DAT...  een vochtarme huid niet hetzelfde is als een droge huid?

Het klinkt misschien hetzelfde, maar een droge huid is zeker niet hetzelfde als een vochtarme huid en beiden hebben dus ook behoefte aan verschillende producten en behandelingen. 

Wat is een vochtarme huid?

Een uitgedroogde huid is vochtarm. Je voelt het vaak doordat de huid trekkerig aanvoelt en een craquelé aanzien heeft. Dit is eigenlijk geen huidtype. Iedere huid van droog tot gecombineerd tot vet kan vochtarm zijn. Het is dan ook de meest voorkomende "huidaandoening" die ik tegenkom in mijn praktijk. Een goede hydratatie kan het vochtgehalte herstellen. O.a. producten met hyaluronzuur en algen kunnen goed werken om uitgedroogde huidcellen te hydrateren. 

Wat is een droge huid?

Een droge huid is een huidtype waarbij er weinig tot geen olie en talg voorkomt in de huid. Dit voel je doordat je huid strak en ruw aanvoelt. De huid kan schilferen, jeuken en soms wat uitslag laten zien. Dit huidtype komt het meeste voor bij oudere personen, waarbij ook vaak sprake is van lijntjes en rimpels.
Een product op basis van olie is de beste keuze, mijn voorkeur heeft een product dat de huid niet afsluit (geen minerale oliën zoals vaseline bevat) en de huid laat ademen maar wel goed beschermt en herstelt.

Tot slot:
Twijfel je als je bijvoorbeeld op een gure dag merkt dat je huid "droog" aanvoelt? Vraag gerust om advies of geef het aan tijdens de behandeling zodat ik je huidtype goed kan vaststellen en je kan adviseren zodat je de juiste producten kunt gebruiken welke jouw huid helpen weer stralend en gezond te zijn.

WIST JE DAT... Sans Soucis het merk is dat ik nu al meer dan 11 jaar voer in mijn praktijk?

Het is dé bron van natuurlijke schoonheid en gelooft dat een gehydrateerde huid een mooie huid is. De innovatieve huidverzorging is al bijna 80 jaar gebaseerd op een uniek ingrediënt: thermaal bronwater uit eigen bron in Baden Baden, vol mineralen en sporenelementen. Tevens bevatten de producten hoogwaardige werkstoffen die een weldaad zijn voor de huid. Met optimale huidtolerantie zodat de huid haar mooie, stralende en jeugdige uitstraling behoudt.

© 2021 Natural Beauty Dierdonk. All Rights Reserved. Hosting door weCare Media