Recensies

Kim over de acne fruitzuurkuur: "Mijn altijd zo onzuivere en onrustige huid is nu zo rustig, en dat terwijl volgende week mijn menstruatie eraan komt. Je bent de beste, ik ben super blij met jou! Dank je wel voor de behandelingen, de producten en voor al je tips! Doet toch veel met een mens als je een gaaf huidje hebt :-)"

Anne-Marie over de anti-age behandeling: "Lekker ontspannende en deskundige behandeling"

Petra over de sensitive behandeling: "Heerlijke behandeling gehad. Diana is een top schoonheidsspecialiste die je een goed advies geeft en waar je helemaal tot rust komt. Het is een aanrader om een behandeling bij Natural Beauty Dierdonk te boeken en jezelf even helemaal te laten verwennen"

Marianne over o.a. Bioslimming: "Ik kom al jaren bij Diana. Als je haar salon binnenloopt, voel je meteen de fijne, relaxte sfeer. Ze is niet alleen een vakvrouw maar heeft ook een bovengemiddelde mensenkennis. Ze voelt prima aan of je behoefte hebt aan een praatje of juist stil wil genieten tijdens de behandeling. Alles mag en je bent er echt te gast.
Inmiddels heb ik ook de Bioslimming bodywrap bij Diana ontdekt. Het is even doorbijten maar door de stevige massage met de gels heb ik na enkele behandelingen zichtbaar minder vet- en vochtophopingen op buik, billen en bovenbenen. Ik sta er versteld van dat m’n huid zo zacht en glad aanvoelt. De kleine adertjes op m’n bovenbenen zijn ook minder donker van kleur. Het is dus waar wat de BN’ers zeggen: het werkt echt"

Anne: "De behandeling bij Diana ervaar ik al jaren als heel professioneel en kundig en daarnaast warm en gastvrij. Los van de inhoudelijke behandeling die heel kundig is, vind ik het heel fijn dat ze goed aanvoelt wanneer stilte gewenst is om ook écht van de ontspanning te genieten. Kortom bij Diana krijgt mijn huid de juiste aandacht en mijn mind de heerlijke ontspanning om mezelf lekker op te laden".

© 2021 Natural Beauty Dierdonk. All Rights Reserved. Hosting door weCare Media